MINI CURS GRATUIT


Promoveaza-te pe online! 
Fa-o cu adevarat bine!

Obtine vanzari!

Iti voi oferi solutii practice, tehnici concrete pe care le poti folosi!

Primesti 5 lectii GRATUITE pe adresa ta de e-mail

Ce afli mai concret din acest curs GRATUIT?

Cum sa-ti construiesti o comunitate, sa-ti aduni urmaritori, sa ai sute de like-uri la poza, sa obtii colaborari si sa vinzi. 🙂

Cum sa ai un profil personal de Facebook atractiv. 🙂

Cum sa ai un profil personal de Facebook atractiv.🙂

Cum sa ai o lista de prieteni pe Facebook, potrivita activitatii tale. 🙂

Cum sa-ti dezvolti brandul personal care sa iti ajute afacerea sa vanda 🙂

Cine sunt eu?

Vreau să îți spun povestea mea, ca tu să mă cunoști mai bine.

În urmă cu câțiva ani am ajuns intr-un punct al vieții mele când mi-am dat seama că este nevoie să fac o schimbare. Aveam 29 de ani atunci și un serviciu destul de bun, dar petreceam multe ore pe drumuri și nici nu era plătit wow, însă era o ocupație bine văzută.

Și totuși mi-am dat demisia.

O să plec în Anglia, lucrez câțiva ani, strâng bani și mă întorc în țară. Sună simplu, nu?

Ajunsă acolo și după ce am trecut de entuziasmul vizitei unei noi țări, mi-am dat seama că mă simt singură și o mare tristețe mă cuprindea, deși locuiam cu verișoara mea și soțul ei. Îmi lipsea viața fericită din România, fie ea și cu bani împrumutați, că nu îmi ajungeau de la salariu la salariu. Îmi lipseau restul familiei și prietenii.

Acolo mi-am cunoscut soțul, ne-am mutat împreună și am rămas însărcinată Am lucrat toată această perioadă, pentru că așteptam 2 fetițe pe lume și cheltuielile erau mari, tot ce era necesar pentru un nou născut, nouă ne trebuia la dublu.

Și am născut prematur, iar în loc să intru în această nouă etapă odihnită, eu eram copleșită fizic, psihic și emoțional. Ce a fost mai greu abia urma să vină. Perioada care se presupune că este cea mai frumoasă din viață, pe mine m-a pus la pământ. Se zice că este nevoie de un sat pentru a crește un copil și oh Doamne, în ce fel am putut simți această afirmație pe pielea mea.

După două săptămâni de vis, soțul a început serviciul, socrii care au fost în vizită, au plecat și ei. Și iată-mă singură cu fetițele mele cât e ziua de lungă. Soțul lucra și 15 ore zi, venea acasă, stătea 1 oră și apoi dormea toată noaptea singur,pentru a se putea odihni.

Așa că nopțile erau foarte obositoare, fetele se trezeau din 3 în 3 ore ca să mănânce, iar eu stăteam câte o oră cu fiecare. Ca în final să dorm o oră și să o iau de la capăt. Nu știu dacă dormeam 4 ore adunate pe noapte.

Ajutor aș fi cerut, dar cui? Prietenii și familia care locuiau în Anglia și m-ar fi putut ajuta, plecau unul câte unul în România.

A fost o chestiune de timp până să clachez în ritmul ăsta și într-una din zile m-a lovit o depresie cruntă.

Apoi am luat decizia de a ne întoarce în țară. Aici sunt înconjurată de prieteni și familie, am mult sprijin din partea lor dar și cel mai important, mi-am redescoperit dorința de a trăi frumos, cu bucurie și folos.

Am descoperit apoi, cu ajutorul unei comunități frumoase, combustibilul meu care mă face să îmi doresc în fiecare zi să învăț și să fac ceva cu adevărat măreț.

Asa am descoperit NETWORK MARKETING-ul si toate beneficiile pe care le aduce.

Aceasta este menirea mea, să îi ajut pe alții și în felul acesta mă ajut și pe mine.


Cursul acesta este pentru tine daca:

Vrei sa iti implinesti visul si sa incepi un business de succes;

Vrei sa te promovezi pe online cu adevarat bine si sa ai vanzari;

Vrei sa-ti construiesti o comunitate, sa-ti aduni urmaritori, sa obtii colaborari, sa-ti cresti brandul si sa vinzi;

Vrei sa-ti dezvolti brandul personal.

Ce obtii?

Afli cum sa-ti construiesti o comunitate, sa-ti aduni urmaritori, sa ai sute de like-uri la poze, sa obtii colaborari si sa vinzi;

Afli formula in 5 pasi pentru a avea un profil Facebook atractiv, aranjat pentru business;

Cum sa ai o lista de prieteni pe Facebook, potrivita activitatii tale;

Afli cum sa ai un branding personal magnetic, care sa-ti ajute afacerea sa vanda

© Adelina Fagaras. Toate drepturile rezervate

Starting Soon! Get Your Masterclass Access

Enter your email to save your place on the Masterclass

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close